Kötélpálya az erdőben – 3 évestől felnőtt korig, kamaszoknak is ajánljuk.

A Lővér kalandparkban árnyas fák között, több méteres magasságban mászhatunk, csünghetünk, karabínerrel kibiztosítva. A család minden korosztályának van pálya: 3 különböző nehézségű gyerek, 3 felnőtt, 1 bébipálya 3-6 éves korig és egy csúszópálya. Április 15-től van nyitva.

Száguldás lefelé – 3 éves kortól felnőtt korig, kamaszoknak, felnőtteknek is ajánljuk

A “nyári” bobon, egy vájúban ereszkedhetünk le 900 méter magasból, a 750 méteren keresztül kanyargó pályán. Mehetünk ketten vagy egyedül, és egy fékkel mi szabályozzuk, hogy mennyire legyünk gyorsak. Egész évben nyitva (kivéve a szélsőséges időjárást).

Csokikóstolás – kisbabáktól felnőtt korig, kamaszok imádni fogják

Aki édesszájú, annak kihagyhatatlan a Harrer Csokoládéműlyebe és Cukrászdába tett látogatás. Van egy isteni kóstolójuk, ami azzal kezdődik, hogy pezsgőt kínálnak trüffelgolyóval (van alkoholmentes ital is), majd megnézhetünk egy filmet a csokoládé történetéről. Közben egy üvegfalon át láthatjuk a cukrászdában dolgozók serénykedését. Végigkóstolhatunk mindent egészen a nyers csokitól kezdve a különböző ízesítésű csokikig – amennyi csak belénkfér! Ezután még friss gyümölcsöket mártogathatunk a csokiszökőkútba, és csokiitalt is kapunk. Kisbabával is mehetünk, de csak 4 éves kortól kell fizetni. Egész évben nyitva.

Mesevidámpark – kisbabáktól felnőttekig

Csupán 20 perc autózásra Soprontól, St Margarethen-ben egy egész napos móka vár az árnyas Familyparkban. A vidámparkban négy különböző téma szerint (Mesevilág, Farm, Kalandok és Élmények) válogathatunk a körhinták, hullamvasutak, vizesjátékok és megszámlálhatatlan egyéb attrakció közül. Mesefigurák között sétálhatunk, bejárhatunk egy hatalmas várat, gumicsónakkal csúszhatunk le egy óriáscsúszdán. Idei két újdonság a Kakasvadászat és az Erdei expressz a Farm részben.

Minden benne van a jegy árában. Már egész kicsiknek is vannak játékok, és még felnőttek is élvezik, de kb 12 éves kortól a kamaszoknak már egyes játékok cikisek lehetnek. Április 1-től október végéig van nyitva, szélsőséges időjárásban zárva.

Kincskeresés egy 14. századi kastélyban – 6 éves kortól felnőttekig – kamaszoknak is érdeklődéstől függően.

Bár maga Sopron is rengeteg gyönyörű kulturális kincset tartogat, ne hagyjátok kiFraknó várát Ausztriában. Kb. 40 perc autóútra van, csodálatos környezetben. Amiben élen járnak az az, ahogy a gyerekek számára is izgalmassá teszik a látogatást. A 90 perces vezetésen a barokk kincstárba viszik el a gyerekeket, ami 300 éve ugyanott van. Aki ügyes, kincset is talál, amit hazavihet.

Sonnentherme élményfürdő kicsiknek és nagyoknak:

A határ közelében fekvő (kb. 30 perc autóval), magas színvonalú wellnessfürdő és csúszdapark kiválóan alkalmas kisgyermekes családok kikapcsolódására.
Naponta szuper program és akció több, mint 800 m csúszdaélmény és vízi móka.

ÓRIÁSCSÚSZDÁK:

Fun World fő látványossága a 23 méter magas csúszdatorony, mely kimondottan csak lifttel érhető el. Innen indulnak Ausztria leghosszabb fedett csúszdái:

Az XXL Monster Ride a maga 270 méter hosszával és 2 vagy akár 3 fős gumikkal csúszható Ausztria leghosszabb beltéri csúszdája. (8 év alattiak csak felnőtt kísérővel)

Speedy (11 éves kortól) – pokoli gyorsaság 141 méteren.

Twister (6 év alattiak csak felnőtt kísérővel) nem a leggyorsabb, de 202 méter hosszával így is Európa leghosszab beltéri csúszdái közé tartozik.

Akiknek ez még mindig nem elég, az további 4 óriáscsúszdát próbálhat ki a Fun Worldben. Egyike a szintén új csúszdáknak az Air Racer, mely 111 méter hosszú és egyszemélyes úszógumival csúszható (8 éves kor alatt felnőtt kísérővel). A további két új csúsdák Quaxi és Flipper, illetve a kék Flitzer csúszda is hozzájárulnak az összesen 800 méternyi csúszdaélményhez a Sonnenthermeben.

Minigolf Sopronban – 6 éves kortól felnőttekig

Sopronban az első minigolfpálya a Miniváros szomszédságában, a Bánfalvi út elején található. A pálya elhelyezkedése a természet és a város együttes hangulatát idézi. Vendégeket 12 minigolfpálya várja vidám, hangulatos környezetben.

Bármely korosztály örömét leli ebben a családias szabadidős tevékenységben. Kellemes kikapcsolódást jelent mindenki számára ez az ügyességi játék, amely szabályait bárki könnyedén el tud sajátítani.

Városnéző kisvonat Sopronban – kicsiktől a felnőttekig

A városnéző programok során különleges élményjárművekkel járjuk be a várost. A látnivalókat izgalmas történeteken keresztül ismerjük meg. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopron történelméről, látnivalóiról, a poncichterekről és a Lövérekről.

Belvárosi körutazás:

Rövid, 30 perces városnézés Sopron belvárosában. A körutazás során megismerhetik a Fő tér és a történelmi belváros emblematikus épületeit, a Várkerületen haladva a soproni városfal történetéről kapnak információkat. A városnézés érinti az Óbabona teret, a Széchenyi és a Deák teret is.

KORA TAVASZI MENETREND:

Indulási hely: Belváros Sopron, Fő tér
Időpontok:
szombat: 12:00, 16:00
vasárnap: 12:00, 15:00

SEGWAY TÚRÁK SOPRONBAN

A tökéletes családi élmény 8-99 éves korig. Túrázzon velünk a 21. század leginnovatívabb közlekedési eszközével! Garantált az izgalom, a jókedv és a feledhetetlen élmény.

Apartmanjainkért kattintson ide!
Nézze meg elérhetőségeinket is!
Ossza meg a ezt a bejegyzést!