Egy hálószobás apartman, étkezővel, teljesen felszerelt konyhával, klímával, széffel, zuhanyzós fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel.

Információk

54 nm2

4 felnőtt
+ 1 csecsemő

1 hálószoba

1 francia ágy
+ 1 kihúzható kanapé

Cím

Deák tér 31. I. emelet

Parkolás

utcai parkolóhelyen

Konyha

teljesen gépesített és felszerelt

Klíma

Légkondicionáló

Felszereltség

FreeWiFi, síkképernyős TV, hangrendszer, Netflix

Fürdőszoba

zuhanyzóval, hajszárító, pipere cikkek

Egyéb

ágynemű, törölköző, széf, társasjáték

Lift

nem áll rendelkezésre

RÉSZLETEK

 • takarítószerek
 • ruhaszárító
 • fűtés
 • vasaló
 • mosógép
 • hajszárító
 • műholdas lcsatornák
 • síkképernyős TV
 • mosogatógép
 • konyhai edények és evőeszközök
 • borospohár
 • mikrohullámú sütő
 • főzőlap
 • sütő
 • hűtő
 • kenyérpirító
 • vízforraló
 • Nespresso kávéfőző
 • ingyenes WIFI
 • ágynemű / törölköző
 • nem dohényzó lakás
 • összecsukható babaágy kérésre
 • vendégágy
 • bluetooth zenelejátszó
 • Netflix
 • légkondicionáló

FOGLALÁSI FELTÉTELEK / EGYÉB HÁZIREND


Check-in, check-out feltételek

Bejelentkezés 14:00-tól 22:00 óráig lehetséges. Kijelentkezés 11:00 óráig lehetéséges. Késői távozásra a szoba foglaltságának függvényében van lehetőség. A távozás napján 14:00 óráig 15 € egyszeri díj megfizetése esetén lehetséges, 14:00 óra után az adott napi szobaár kerül felszámolásra.

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek, előlegfizetés esetén
A foglalások véglegesítéséhez 100 % előleg megfizetése szükséges. Az előleget kérjük, hogy a visszaigazolásban megadott határidőig banki utalással, bankártyás fizetéssel vagy készpénzes befizetés közvetlenül a szállásadó számlavezető bankjánál vezetett számlájára.
Szép Kártyával történő fizetés esetén az előleg befizetésének összege 100 %.
Fizetési feltételek, előleg fizetése nélkül.
Helyszíni fizetés nem megengedett.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályzat

Házi kedvencek a lakásba nem vihetők.

Csoportos foglalási feltételek

Csoportokat nem fogadunk, rendezvények, bulik, összejövetelek a lakásban nem tarthatók.

Általános feltételek

A lakások a ház emeleti szintjén találhatóak, LIFT NEM ÁLL RENDELKEZÉSRE, lépőcsőzni kell.

Parkoló nem tartozik a lakáshoz, kérjük a parkolási tarifákról illetve 3 napnál hosszabb időre érkezőknek kedvező bérletváltási lehetőségről az alábbi linkeken tájékozódjon:
https://eberlet.mininform.hu/sopron/site/login
http://www.sopronholding.hu/cikk/parkolasi-dijtetelek

Parkolás a ház körül lehetséges, hétköznap 8:00-18:00 óráig fizetős, hétvégén és ünnepnapon ingyenesen vehető igénybe.

Figyelem! Kérjük érkezés előtt mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a házigazdával, jelezd pontos érkezésed időpontját. Figyeld üzeneteinket, mert csak a mi közreműködésünkkel tudod átvenni a kullcsokat illetve így kapod meg a bejutáshoz szükséges kódokat is!

COVID-19
Lakásainkban fokozottan figyelünk a fertőtlenítésre! Takarítás után minden helyiséget lefertőtlenítünk, különös tekintettel a gyakran megérintett kilincsekre, gombokra, fogantyúkra, kezelő felületekre. Minden vászonneműt a gyártó által ajánlott legmagasabb hőfokon mosunk (ide tartoznak az ágyneműk, ágytakarók, kéztörlők, fürdőlepedők, konyharuhák és plédek). Egyszer használatos takarítóeszközöket és papír porzsákot használunk. Vendégeinknek fertőtlenítő szappan és fertőtlenítő gél került kihelyezésre. Biztosítjuk a fertőzés kockázatának csökkentése érdekében az önálló bejutás és önálló távozás lehetőségét, ezzel is elősegítve a közösségi távolságtartást.
Figyeljünk egymásra!

DOHÁNYZÁS
A lakásban és a lépcsőházban TILOS a DOHÁNYZÁS! Kérlek csak az udvaron vagy az utcán a kijelölt helyen dohányozz.

ÉRKEZÉS / KIJELENTKEZÉS
A lakás elfoglalása az érkezés napján 14:00 órától, távozás a foglalás utolsó napján 11:00 óráig költségmentesen lehetséges. Ettől eltérően – korai érkezés vagy késői távozás – kérlek, egyeztess a házigazdával.
Kijelentkezéskor a kulcsot a házigazda veszi át, ellenkező esetben a kulcsot kérlek, tedd az erre a célra rendszeresített kulcsszéfbe, ami a bejárati ajtó mellett található. A kulcsszéf kódját a házigazda az érkezéskor rendelkezésedre bocsátja.

GYEREKEK
Családbarát lakásokat alakítunk ki, hogy a gyerekek is kellemesen pihenhessenek nálunk.  Viszont felhívjuk a figyelmedet, hogy a gyerekek házirendet sértő magatartásáért, valamint egyéb károkozásért Te, mint szülő felelsz, kérjük fokozottan figyelj erre! Köszönjük!

IDEGEN TÁRGYAK
A nem a lakás tartozékát képviselő tárgyak lakásba hozatala szigorúan TILOS! Benzin, gázolaj, robbanásveszélyes és mérgező, valamint gyúlékony anyagok, erős szagú vegyszer, illetve mások életét és egészségét károsító anyagok nem tarthatók és ideiglenesen sem tárolhatók a lakásban!
A lakásba FEGYVER vagy fegyvernek minősülő tárgy behozatala szigorúan tilos!

KULCS
Érkezéskor 1 db kulcsot adunk át neked. A kulcsot mindig tartsd magadnál, soha ne add át harmadik vagy idegen személynek. A kulcs elvesztése esetén haladéktalanul értesítsd a házigazdát. Őrizd jól, elvesztése esetén 50 euro díjat számolunk fel! Lásd még: kulcsszéf

KULCSSZÉF
Amennyiben nem mi adjuk át neked érkezéskor a kulcsot, úgy a bejárati ajtó melletti kulcsszéfbe helyezzük. A kódját az érkezéskor megkapod, ennek segítségével tudod kinyitni. Mindig jegyezd meg jól a kódot, hogy ha szükséged van rá, bármikor te is visszateheted a kulcsot, hogy családod többi tagja is tudja használni.

REGGELI, EBÉD, VACSORA
A kis asztalon hagytunk neked néhány 10 %-os kedvezményre jogosító bont. Saját bisztrót üzemeltetünk a városban 3 helyen is, amiből az egyik 3 perces sétára található ettől a lakástól. Bátran mondhatjuk, hogy a város egyik trendi helye, ahol egy villásreggeli, ebéd vagy egy gyors vacsora is vár rád. Olasz kávé, kézműves sütemények, paleo, vegán, gluténmentes, cukormentes csodákkal is kedveskedünk.
Hagytunk neked egy étlapot a bonok mellett, hogy belekukkanthass!
Reggeli előzetes igényléssel 8 euró/darab áron lehetséges. Minden nap reggel 8:00 órától 11:00 óráig fogyasztható, az étlapon szereplő összes ételre az EL GUSTO CAFE & BISTRO várkerületi üzletében.
EL GUSTO CAFE and BISTRO
9400-Sopron, Várkerület 79. +36 70 372 3961
9400-Sopron, Lackner Kristóf u. 35. (Sopron Plaza) Tel.: +36 70 443 9195

TISZTASÁG
Mi, akik az EG HOMES lakásait rendben tartjuk, különösen ügyelünk arra, hogy vendégeink az otthon is megszokott rendet és tisztaságot élvezhessék. Ezért nagyon fontos nekünk, hogy míg itt vagy, ugyanúgy, ahogy otthon is tennéd, figyelsz a tisztaságra, a berendezések, gépek és tárgyak épségének megőrzésére.
Alaptakarításhoz helyeztünk el a lakásban erre a célra alkalmas szereket, eszközöket (felmosó, porszívó), amennyiben szükséges, nyugodtan használd. Ha nagyobb takarításra vágysz, mert hosszabb ideig tartózkodsz nálunk, akkor kérlek, jelezd, takarító cégünk – külön díjazás ellenében – elvégzi a feladatot.
Végtakarítás a házigazda feladata.

VAGYONVÉDELEM / ÁLLAPOT- és ÁLLAGMEGŐRZÉS
A lakást az átvételnek megfelelő állapotban kell a távozás napján átadni. A lakás berendezési tárgyairól, bútorairól, eszközeiről LELTÁR készül, mely lista a házirend utolsó oldalán található. Távozáskor a listában szereplő tételek ellenőrzésre kerülnek, melynek bármely hiánya esetén a vendég kártérítésre kötelezhető. Minden olyan tárgy, berendezés, eszköz vagy a lakás nem rendeltetésszerű használatából eredő kár vagy hiány a vendég felelőssége, melyet kötelessége megtéríteni. Amennyiben ennek nagysága a kaució összegét meghaladja, úgy megterheljük számláját a kártérítés összegével.

VENDÉGEK / IDEGENEK
A lakásba az itt tartózkodásod ideje alatt látogatási céllal fogadhatsz vendégeket, de ott éjszakázás csak a szabályzatban megfelelő díjazás esetén lehetséges.

Kérjük, ne engedj be idegeneket a lakásba! Minden, a lakással kapcsolatos dolgot a tulajdonos intéz, nem kerülhet sor rá, hogy idegenek a nyugalmad megzavarásával bármilyen információ és/vagy vagyonszerzés céllal a lakásba lépjenek. Kérjük, figyelmeztesd erre a veled lakó gyermekeidet is!

WiFi
A WiFi ingyenes az egész lakás területén.

Lemondási feltételek

A lemondási feltételek az ártípus szerint változhatnak. A vonatkozó, pontos lemondási feltételeket az adott ártípus mellett találod, a feltételek linkre kattintva.

Galéria

Apartman foglalás:

Foglaláshoz átirányítjuk a saját foglaló oldalunkra ami 100%-ig biztonságos és felhasználóbarát! Kattintson az alábbi gombra!

Tovább a foglalási oldalhoz!

A foglaláskor a következő fizetési megoldások közül választhat:

mastercard  maestro  visa  Banki átutalás  K&H Szép Kártya  OTP Szép Kártya  MKB Szép Kártya

Kártya adatbiztonsági szabvány SSL Biztonságos védelem